joi, 10 martie 2016

Dotare indispensabila unei masini: camera de supraveghere

Daca esti posesorul unei masini, cu siguranta te gandesti la siguranta. De asta ai airbag-uri, de asta ai asigurari si de asta ai in masina centuri de siguranta si scaune pentru copii. Daca iti pasa de siguranta ta si a familiei tale, mai exista un dispozitiv care trebuie sa fie mereu prezent, in orice calatorie: camera de supraveghere auto. Aceasta poate proteja, este adevarat, intr-un mod indirect, atat persoanele din masina, cat si masina. De asemenea, poate sa contribuie la siguranta de pe strazi.


Cum trebuie sa instalezi camera de supraveghere auto?


De regula, fiecare masina trebuie sa aiba doua astfel de camere: pe parbriz si pe luneta. In felul acesta pot fi acoperite, fara probleme, toate evenimentele care au loc in jurul automobilului. Atunci cand instalezi camerele, asigura-te ca acestea au o vizibilitate cat mai buna si ca sunt foarte bine montate.


Ce avantaje iti aduce decizia de a instala o camera de supraveghere auto?


Avantajele unui astfel de dispozitiv sunt uriase:
- Ai dovezi, in cazul in care esti victima unui accident sau victima unei fraude in trafic. In ultima vreme au fost intalnite o multime de probleme in trafic, care au facut soferi nevinovati sa fie buni de plata. O camera de supraveghere nu face mai mult decat sa te asigure ca esti in deplina siguranta.
- Poti descoperi daca cineva iti zgarie masina in parcare. Daca te trezesti cu masina zgariata in parcare, poti descoperi rapid cine este vinovatul si il poti trage la raspundere.
- Nu esti pasibil de amenzi incorecte. Chiar si politia abuzeaza uneori de puterea pe care o are si da amenzi fara o baza serioasa. Daca nu ai o dovada, nu ai altceva de facut decat sa platesti amenda. Daca ai o camera de supraveghere insa, lucrurile se schimba.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu