miercuri, 10 iunie 2015

Dispozitive moderne care iti protejeaza casa

Locuinta este spatiul unde ne simtim in deplina siguranta si unde putem sa luam acele decizii care depind numai de noi. Din pacate, orice casa este un adevarat magnet pentru hoti, asadar, siguranta poate fi pusa la indoiala, daca acest spatiu nu este dotat cu toate elementele de siguranta necesare.
La inceput, solutiile erau simple: un caine de paza, alaturi de usi puternice si garduri inalte, reuseau sa ii ofere oricarui proprietar liniste.
Cu timpul insa, aceste elemente au inceput sa fie foarte cunoscute de catre hoti si au devenit aproape inutile. Cainii pot fi pacaliti iar usile pot fi sparte cu usurinta, fara sa existe nici macar un semn.
Din acest motiv, au aparut dispozitivele moderne destinate protectiei casei, care pot creste cu pana la 90% gradul de siguranta si de confort.
Evident, sunt zeci de dispozitive, care mai de care mai interesante. Daca le ai pe urmatoarele 3 insa, ai garantia faptului ca hotii vor sta departe de tine:

  • O alarma. Este cel mai intalnit dispozitiv modern de protectie si este printre cele mai eficiente. O alarma bine montata te va anunta ori de cate ori spatiul pe care il detii este invadat de picioare straine. Exista alarme din ce in ce mai performante, care pot sa faca diferenta intre oameni si animale si care te pot anunta inclusiv pe mobil, in cazul in care exista un risc. Majoritatea alarmelor avertizeaza si politia sau o companie privata de paza, asadar, in momentul in care cineva intra in casa, se va lua atitudine imediat.
  • Camere de supraveghere. Achizitia unor Camere supraveghere  a devenit din ce in ce mai utila in ultima vreme, in conditiile in care exista din ce in ce mai multe case care sunt dotate cu astfel de dispozitive. O casa supravegheata prezinta un risc mult scazut de a fi sparta de hoti, iar explicatia este simpla: putini oameni indraznesc sa patrunda intr-o casa care preia imagini din jurul sau. Evident, camerele de supraveghere sunt inutile, in cazul in care cineva chiar patrunde in casa, insa alaturi de o alarma, acestea sunt esentiale.
  • Un videointerfon. Daca achizitionezi o alarma si camere de supraveghere ar fi bine sa treci si pe la categoria de Videointerfoane . Sunt solutii moderne care iti ofera posibilitatea de a controla in totalitate accesul in curte sau in casa, chiar si atunci cand esti la mare distanta. Practic, videointerfonul ii ofera posibilitatea proprietarului sa deschida usa pe baza unei cartele sau pe baza unui cod si de asemenea, ii ofera posibilitatea sa aiba mereu control total asupra persoanelor care isi doresc sa intre.
Achizitionand aceste 3 elemente, sansele de a suferi un jaf sunt minime. 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu