marți, 20 ianuarie 2015

Ce camere de supraveghere video sa aleg



Ce camere de supraveghere video sa aleg? Cand te confrunti cu o asemenea decizie, trebuie sa ai in vedere anumiti factori importanti in achizitia camerelor de supraveghere video.
Ce iti doresti de la camera de supraveghere? Imagine de calitate inalta la rezolutii inalte? Imagini calitative captate de la departare? O vei folosi in interior sau exterior?
Trebuie sa gasesti singur raspunsuri la aceste intrebari si sa alegi in functie de ele. Iti voi face totusi cateva recomandari de camere pentru supraveghere video, de tip IP, deoarece sunt adeptul lor in dauna celor analogice. Iti prezint doua modele, o camera de supraveghere de interior si una de exterior, cu un raport excelent calitate pret.

Camera supraveghere IP HIKVISION DS-2CD2012-I
HIKVISION DS-2CD2012-I este o camera de supraveghere construita pentru a fi utilizata in interior, dar poate fi utilizata la fel de usor si in exterior. Designul acesteia este tip mini-bullet. Camera filmeaza la o rezolutie maxima de 1280 x 960 si are un senzor de 1.3 megapixeli.
Camera dispune de senzori cu infrarosu, foarte utili pentru supravegherea pe intuneric sau pe timp de noapte. Distanta senzorului IR ajunge undeva la 20-30 metri. Compresia utilizata este H.264/M-JPEG iar unghiul de vizualizare al lentilelor este de 73 grade. Pretul camerei este de 525 lei si poate fi achizitionata de aici:

Camera supraveghere IP de exterior AMVI 3065 2M/IP
A2-a camera de supraveghere video pe care am ales pentru a ti-o prezenta este AMVI 3065. Aceasta este o camera de exterior cu un senzor de 2 megapixeli si o rezolutie de 1920x1080, fiind capabila sa filmeze in format Full HD!
Camera este dotata cu lentila fixa de 6 mm si 30 leduri infrarosii cu bataie 30 metri distanta. Camera este foarte rezistenta, facand fata cu brio eventualelor conditii meteo nefavorabile. Poti achizitionat camera de supraveghere de exterior AMVI 3065 la un pret de 419 lei datorita reducerii oferita de comerciant. Acceseaza pagina de achizitie aici:

Consider ca modele prezentate sunt destul de ieftine si totodata calitative. Daca totusi nu ti se pare interesant sau nu se incadreaza in bugetul pe care il ai disponibil, poti arunca un ochi si la cateva modele de camere de supraveghere analogice aici:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu