luni, 12 ianuarie 2015

Accidente filmate cu camere auto




Va invit sa vizionati in video-ul de mai sus o compilatie cu accidente filmate cu camere auto. Accidentele sunt 13 la numar, si sunt de diverse tipuri: accidente in intersectie, accidente frontale, depasiri periculoase etc, fiind implicate diverse tipuri de vehihule cu motor precum motociclete, camioane, autoturisme simple sau cu remorca, scutere, dube sau chiar trenuri.
In inceputul filmuletului veti vedea un autoturism care incearca sa treaca in mare viteza de barierele coborate la o trecere de nivel. Nereusind sa franeze in timp util, autoturismul incearca sa treaca printre bariere, scapand ca prin urechile acului de o tragedie.
Accidentul urmator implica autoturismul din care este facuta filmarea si un scuter. Acesta din urma este lovit din spate de masina cu camera de bord montata, fiind proiectat in afara carosabilului.
Cel de-al treilea moment din compilatie arata un accident foarte spectaculos surprins din nou de o camera de bord. Este vorba despre o masina care se rastoarna in urma unui impact puternic.
Ca sa nu va stric vizionarea, va mai spun doar ca vor urma si momente de panica pe autostrada, accidente in urma unor depasiri periculoase, soferi care pierd controlul volanului in intersectii sau pe strada ruland cu viteze mari, accidente frontale, totul culminand cu o explozie chiar in mijlocul carosabilului, surprinsa bineinteles de o camera auto de bord.
Vizionare placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu