sâmbătă, 6 decembrie 2014

La ce folosim o camera auto



O camera auto sau camera de bord cum mai este numita a devenit obligatorie din punctul meu de vedere in societatea din zilele noastre. Desi codul rutier romanesc nu obliga soferii sa aiba un astfel de aparat DVR pe bordul masinii, tot mai multi conducatori  opteaza sa-si instaleze o camera auto.
La ce folosim o camera auto?
Camera auto se poate dovedi utila in multe feluri, atat pentru soferii prefesionisti care isi petrec mare parte din timp la volan precum taximetristi sau angajati ai diverselor firme de transport cat si pentru soferii de rand.
Dovezile video sunt acceptate de curand ca si proba in instanta, asadar camera de bord poate solutiona multe inconveniente.
Poate ajuta la rezolvarea conflictelor cu companiile de asigurari. De multe ori asiguratorii (fie ca vorbim de polite de asigurare casco sau RCA) refuza sa despagubeasca acuzand conducatorii inmplicati de frauda sau sustinand ca evenimentele nu au avut loc in modul descris de cel sau cei implicati. Cu o camera auto montata astfel de probleme se rezolva inca din faza incipienta.
Fraudele comise de soferii care franeaza brusc sau cauta impactul in vederea obtinerii de despagubiri de la soferi nevinovati sunt deasemenea contracarate de instalarea unei camere de bord.
Pe langa ajutorul pe care il ofera in caz de evenimente neplacute, o camera auto poate fi folosita deasemenea in scop de divertisment.
Amatorii de drumetii isi pot filma intreaga calatorie cu masina pentru a retrai momentele sau a creea compilatii cu locurile vizitate si evenimentele din trafic.
Daca nu detineti inca o camera de bord, faceti o asemenea achizitie, merita toti banii!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu