joi, 11 decembrie 2014

Imagini socante surprinse cu camere de supraveghere



Nu de putine ori se intampla ca imagini socante de-a dreptul sa fie surprinse de camerele de supraveghere. Jafuri ca in filme, crime in plina strada sau accidente rutiere extrem de grave sunt toate surprinse de aparatele de inregistrare amplasate pentru securitate. Imaginile captate de cele mai multe ori reusesc sa spuna o poveste pe care nimeni n-ar fi putut s-o spuna, redand cu exactitate filmul evenimentelor atunci cand martorii oculari nu exista. Am facut o selectie de trei video-uri cu imagini socante surprinse cu camere de supraveghere pe care va invit sa le vizionati mai jos.
1.  Pieton lovit din plin pe trecere:

Atunci cand autoturismele implicate nu au o camera auto montata, camerele de supraveghere pot sari in ajutor pentru a rada cu exactitate cele intamplate. Este si cazul video-ului de mai sus cand o camera de supraveghere a reusit sa surprinda un accident extrem de grav. Pietonul s-a angajat in traversarea carosabilului, masina de pe prima banda a oprit pentru a-i permite trecerea, in timp ce o alta masina care circula cu mare viteza pe banda doi a lovit pietonul in plin proiectandu-l cativa metri in aer.
2. Jaf armat surprins de o camera de supraveghere:


Imaginile de mai sus sunt deasemenea surprinse de o camera de supraveghere de interior de aceasta data. Puteti vedea cum doi barbati armati si mascati patrund in incinta unei firme, golesc un sertar cu bani intr-o geanta si dispar din raza de actiune a camerei de supraveghere facandu-se nevazuti. Imaginile au fost surprinse in Canada si facute publice de politia statala.
3. Tentativa de jaf si crima surprinsa pe camera de supraveghere

Daca as spune despre filmuletul de mai sus ca este violent ar fi putin! Camera de supraveghere montata in interiorul unui magazin de bijuterii surprinde o tentativa de crima si jaf. Atacatorul intra in magazin ca orice alt client, cere niste informatii si intr-un moment de neatentie al bijutierului incearca sa il injunghie cu cutitul in cap pe acesta pe la spate dupa care urmeaza o lupta in care bijutierul practic se zbate din rasputeri pentru a-si salva viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu